Begeleiding bij burn-out

Ben je gedeeltelijk of helemaal uitgevallen met een burn-out en heb je hulp nodig om op een effectieve en duurzame manier te herstellen?
 

Mijn begeleiding kenmerkt zich door zijn actieve aanpak waarbij ervaren centraal staat. Door te ervaren wat bewegingen of oefeningen met je doen krijg je meer inzicht in hoe denken, voelen, willen en hoe je reageert invloed hebben op de situatie. 


Het ‘kantoor’ waarin ik dit prachtige werk doe zijn de uitgestrekte bossen van Zuidwest-Drenthe en de unieke moerasbossen in de Kop van Overijssel. 

Tijdens de eerste twee sessies maak ik in inschatting van jouw belastbaarheid. Hiervoor gebruik ik gevalideerde vragenlijsten en meet ik met specialistisch apparatuur je herstelvermogen. Hierdoor kan het traject op maat gemaakt worden en kan ik rekening houden met jouw belastbaarheid zodat de impact op jouw herstel zo groot mogelijk is. 

 

Afgestemd op jouw belastbaarheid werken we hierna op een actieve manier aan het herstel van jouw energie en draagkracht. De inzichten die voortkomen uit de ervaringsgerichte oefeningen zetten we om in effectiever gedrag. Zo leer je om beter op stress en werkdruk te reageren en vergroot je je mentale veerkracht om een terugval te voorkomen. 

 

Hoe lang het herstel duurt is afhankelijk van vele factoren. Zo speelt je fysiologie,  privé- en werkomstandigheden en je karakter en grote rol. Een sessie duurt één uur en na de eerste sessie kan ik een betere inschatting maken van de duur van het traject. Bij het opstellen van een offerte hou ik graag rekening met jouw persoonlijke omstandigheden en financiële mogelijkheden.  

Wil je een traject of training aanvragen of heb je een vraag? Na het invullen van het contactformulier neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Voor vragen die je liever persoonlijk stelt, kun je me telefonisch benaderen via 06 41 23 55 44

Netherlands

Onze privacyklaring is van toepassing.