Begeleiding bij stress en werkdruk

Heb je stress gerelateerde klachten zoals; vermoeidheid, gejaagdheid, onrustige slaap, concentratieproblemen, prikkelbaarheid, piekeren of pijnklachten? Dan kan individuele begeleiding helpen om een burn-out te voorkomen. 
 

Mijn begeleiding kenmerkt zich door zijn actieve aanpak waarbij ervaren centraal staat. Door te ervaren wat bewegingen of oefeningen met je doen krijg je meer inzicht in hoe denken, voelen, willen en hoe je reageert invloed hebben op de situatie. 


Het ‘kantoor’ waarin ik dit prachtige werk doe zijn de uitgestrekte bossen van Zuidwest-Drenthe en de unieke moerasbossen in de Kop van Overijssel. 

Tijdens de eerste sessie maak ik een inschatting van de ernst van de klachten waar je mee te maken hebt. Hiervoor gebruik ik gevalideerde vragenlijsten en eventueel kan ik met specialistisch apparatuur je herstelvermogen meten. Hierdoor kan het traject op maat gemaakt worden en kunnen we een inschatting maken van de duur van het traject. Bij het opstellen van een offerte hou ik graag rekening met jouw persoonlijke omstandigheden en financiële mogelijkheden.  

 

Afgestemd op jouw belastbaarheid werken we hierna op een actieve manier aan het herstel van je stress gerelateerde klachten. De inzichten die voortkomen uit de ervaringsgerichte oefeningen zetten we om in effectiever gedrag. Zo leer je om beter op stress en werkdruk te reageren en vergroot je je mentale veerkracht om minder stress en meer energie te ervaren in werk en leven. 

Wil je een traject of training aanvragen of heb je een vraag? Na het invullen van het contactformulier neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Voor vragen die je liever persoonlijk stelt, kun je me telefonisch benaderen via 06 41 23 55 44

Netherlands

Onze privacyklaring is van toepassing.