Navigeren en je innerlijke kompas

Hoe kun je het navigeren met kaart en kompas gebruiken als metafoor om je innerlijke kompas optimaal af te stellen op het leven dat jij wilt leiden. 

 

Tegenwoordig zijn er vele elektronische hulmiddelen om ons op een efficiënte manier van a naar b te navigeren. Super handig, maar als deze hulpmiddelen wegvallen weten we niet meer wat me moeten doen.  

 

Tijdens deze training gebruiken we de kunst van het navigeren door het bos zonder elektronische hulpmiddelen als metafoor om te onderzoeken hoe jouw interne kompas staat afgesteld en hoe je deze kunt ‘ijken’. 

Naast de theoretische uitleg over de betekenis van navigeren voor de mens gaan we zelf aan de slag om met kaart en kompas te navigeren door het bos. Daarnaast ga je aan de slag met reflectieopdrachten op je eigen situatie om je innerlijke kompas zo af te stellen dat je gemakkelijker door het leven kunt navigeren. 

 

Thema’s die tijdens de training aan bod komen;

  • Wat zijn jouw kernwaarden? 
  • Wat is jouw persoonlijke missie? 
  • Waar je naartoe zou willen?
  • Wat belemmert je om hier te komen?

 

We gaan aan de slag om doelen te stellen, perspectief te creëren en een route uit te stippelen op weg naar jouw bestemming. 

 

Kortom, na deze workshop heb je de tools in handen om met kaart en kompas door het bos te navigeren en ken je het belang van het regelmatig ‘ijken’ van je innerlijke kompas. 

 

Groepsgrote: maximaal 10 deelnemers

Duur training: 3 uur

Kosten: neem contact op voor een op maat gemaakte offerte